Smoothie

En forfriskning til lunch er herlig på en søndag. Smoothie med bringebær, jordbær, banan, yoghurt og eplejuice er NAM :)

Ha en fin ny uke alle sammen! 
Klem Lene :)
+

Horn med ost og skinke

Endelig hjemme igjen. Borte bra men hjemme best. Påskeferien ble ikke akkurat som planlagt. Begge guttene begynte å spy, så det har vært en runde med omgangssyken her. Men heldigvis så har ikke jeg og samboer blitt syke! Stakkars guttene, så da måtte jeg lage noe godt til de idag :)

Håper dere alle sammen har hatt en fin påske! :)
Klemmer fra Lene 

Kyllingsalat

Det har vært bloggtørke på denne kanten for tiden. Har som sagt begynt i jobb igjen for noen uker, men sist lørdag klarte jeg å bli skikkelig syk, førkjølelse. Og i tillegg klarte jeg å smitte guttene. Så ingen av oss er helt pigg ennå, men formen er gradvis stigende. Føler jeg har vært en del syk siden jeg fikk dem. Tror jeg ikke får den søvnen jeg trenger, og er mer mottakelig for smitte. Men idag måtte jeg legge inn et innlegg for det! :) Lagde meg en god frokost/lunch.

Kyllingsalat med parmesan og hjemmelagde krutonger, mmmm :)
Det er veldig koselig å se at det er følgere innom bloggen min selv om jeg ikke har lagt inn et innlegg på lenge, det varmer!
Ønsker dere alle sammen en nydelig helg!
Klemmer fra Lene :)

Et sunt kveldsmåltid

Skyr + granateple= NAM! Skrell et granateple og bland med en skyr.

Godnatt alle sammen!
Klem Lene