Alternativt juletre

Er ferdig med julegavene og det er så herlig! Nå skal jeg bare nyte resten av advendstiden med julemusikk og julegodt :)
Et tre av teip og papir er kommet på kjøkkenveggen, så hyllen som hang der før får slappe av i julen :)

Her har jeg selv og mannen lagt strøken i flere dager av influensa. Merker den slipper taket nå sakte med sikkert. Godt vi fikk dette før jul.
Ha en fin torsdag dere! Snart helg!
Klem Lene
+

Jul på hyllen

Hjemmelaget stjerne fra ifjor, og et lite juletre fra Ikea. Mer skal ikke til for å lage julestemning.

Svarte stjerner fra Granit, liker de veldig godt :)

Føler jeg må handle litt mer pynt, for hver gang jeg drar ned eskene fra loftet, så sier jeg at jeg ikke har noenting! Akkurat som vi jenter gjør med klær :)
Lurer på om jeg brygger på noe, føler meg ikke helt bra. Guttene hadde omgangssyken i helgen, men vi har heldigvis sluppet unna. Nå er det noe forkjølelse som herjer.
Ha en fin fin kveld!
Klem Lene

Og skapet ble svart….

Har egentlig ikke vært helt fornøyd med trefargen på skapet, og vurderte en stund om jeg skulle beise det. Men tilslutt falt det på at jeg heller malte med en svart matt farge. Fargen heter Lady Pure Color, fargen dempet svart. Den var ikke beregnet på trevert, men det blåser jeg i så lenge den ser fin ut :) Den kunne kanskje sprekke opp, men da får jeg heller male det på nytt. Likte skapet mye bedre nå, og det kom mer frem.

Er ikke så veldig aktiv her som før, men dere kan følge med på instagram Sommerjenten.
Ha en fin 2 søndag i advent! Tenke seg til at vi allerede er halvveis! Tiden flyger!
Klem Lene

Julen sniker seg inn

Og plutselig var vi i Desember, beste tiden på året spør du meg :) Har ikke vært noe tid nesten til å tenke på jul, men nå må jeg bare. Går i ett her om dagene, så det er ganske travel. Juletreet er kunstig, samme som i fjor, men jeg har kun toppen på det i en sinktønne. Og det er i tillfellet guttene våre ikke klarer å la det være, da skal det litt mer til for å rive det ned.

Jammen ikke lett å blogge for tiden. Når man kommer hjem fra jobb er det mørkt, og jeg er ikke noe fan av å ta bilder i lampelys. Men idag fikk jeg tatt noen bilder :)
Ha en fin første søndag i advent alle sammen!
Klem Lene

Juletrær i papir

Endelig et blogginnlegg fra meg! :) Her går det ganske i ett om dagene, og døgnet skulle virkelig hatt flere timer. Har vært en del sykdom blant guttene, så da får jeg tid til litt blogging :) Har kjøpt de fineste juletrærene hos Bolina selvklart! Gleder meg til å begynne å pynte nå, men litt for tidlig ennå. I fjor begynte jeg jo allerede i oktober, men nå har det gått så fort.

Det er ihvertfall hyggelig å se at så mange titter innom bloggen min hver dag.
Ha en fortsatt fin uke alle kjære lesere!
Klemmer fra Lene

Boklansering av Sanselig Jul

Har vært på boklansering hos Zanz på Lillestrøm og møtt mange koselige bloggere! Skravla går i ett som alltid :) Det er Franciska som gir ut boken, og jeg bare gleder meg til å sitte meg godt under et pledd å lese! Du finner mer info om boken HER. Og Sommerjenten har fått 2 hele sider! Så stolt! :)

Ha en riktig flott kveld!
Klem Lene

God Jul alle sammen!

Da reiser vi til Bergen på hytten imorgen, gleder oss! Skulle egentlig reise på fredag, men så fikk sambo en ekstra fridag :) Har vært mye å gjøre denne uken, så ikke så mye tid til blogging eller å kommentere på andre blogger, men kommer sterkere tilbake. Men først tar jeg meg en liten juleferie :)

Tenk at det allerede er julaften på lørdag! Nå håper jeg at jeg får litt mer julestemning, så er alt på plass :) Kos dere så mye med familien deres!
Juleklemmer fra Lene

En vellykket middag

Det blir det alltid når min beste venninne er på besøk og hennes mann. Vi har kost oss med herlig lasagne med hvitløksbaguetter og salat. Til dessert toppet vi det hele med hjemmelaget pannacotta med pasjonsfruktcoulis. NAM! Anbefales virkelig, og det er ikke vanskelig å lage. Tar bare litt tid å avkjøle, men når man lager det dagen før er ikke det noe problem. Serverte de i barneglass som jeg synest er så søte :) De kan brukes til alt!

Tenk at vi er kommet til den 4 søndag i advent! Nå synest jeg det er gått for fort! 
Ha en herlig førjulstid alle sammen!
Klem Lene

Mini juletre

Måtte få inn et ekte juletre også, men i miniatyr utgave. Var så koselig å feste klypelysene på det. Men når sant skal sies, så var det ikke mye til lukt idag som det var igår. Den forsvinner ganske raskt.

En søt liten lysestake ble også med meg hjem. Kjøpt i den lokale blomsterbutikken min, som jeg virkelig kunne flyttet rett inn i :)
Ha en fin ny uke! Her er det mye som står på tapeten.
Klem Lene

Jul utenfor

Har forelsket meg i disse juletrelysene som man selvklart kan bruke hvor som helst, som på kanten av skapet mitt som dere har sett. Skulle gjerne brukt de på treet inne, men det får jeg drømme om så lenge. Tenkte at jeg skulle ha et lite tre et sted med disse lysene på innendørs, men jeg får se :)

Ha en super dag! Og tusen takk for alle kommentarer dere legger igjen! Jeg blir jo så glad! :)
Klem Lene