Ugle på veggen

Har en liten plan om hva jeg skal gjøre med veggen bak spisebordet. Men i mellomtiden skal en ugle få pryde veggen. Det er stoff fra stoff & stil som egentlig skulle bli en pute, men istedenfor har jeg festet den på en kappa plate.
Har også kjøpt meg en flott lysestake i tre fra Bolina.

Denne uken har jeg begynt i jobb igjen. Utrolig tøft å stå opp så tidlig men det går greit. Har fri hver onsdag og torsdag så det hjelper jo på. Og det er jo bare for 10 uker :) 
Ønsker dere alle en flott uke!
Klem Lene
+

Rustlampen min

Endelig fikk jeg hengt opp lampen min, og jeg har gjort det helt selv faktisk :) Vasket litt over den for det drysset masse støv fra den, ikke noe særlig. Nå mangler det bare lys, og det skal jeg ikke gjøre selv :) Syntes den ble super i sofakroken! Jeg har tenkt på denne lampen siden sommer da jeg var hos Hviit, og har sett den rundt om på andre blogger, og da måtte jeg bare ha den jeg også!

Skikkelig innevær idag, og det er igrunn ganske herlig idag kjenner jeg. 
Ha en flott dag!
Klem Lene

Rustikk potte på spisebordet

Hvem har sagt at en potte med penner og saks ikke kan stå på spisebordet. Det kan den selvfølgelig gjøre :) Det er jo her vi sitter mest, og den etasjen vi er i mest, så det er veldig praktisk og fint å ha denne flotte rustikke potten som pynt. Den er selvklart kjøpt på favorittbutikken min Bolina. Et sculls viskelær og en blyant er også derfra.

Vil minne dere på min giveaway. Fristen går ut nå på søndag. Om dere ikke har meldt dere på, så kan dere gjøre det HER.
Ha en flott dag dere! 
Klem Lene

De runde små

Idag ble det en kurv moreller for første gang i år. De passet perfekt i Tine K sin skål som jeg liker så godt. Må kjøpe meg flere av disse.

Ha en kjempefin kveld dere :)

Arvegods….

Er så heldig å ha arvet dette herlige servise! Har ligget på loftet i 11 år nå, så nå syntes jeg det var på tide å finne det frem. Har ikke funnet en plass å ha det før nå, så vent å se hvor det skal få lov til å stå:) Har fått litt mer sansen for det litt «gamle» igjen, så det er jo en av grunnene til at det har blitt støvet bort.
 


Kan nesten ikke vente med å stille det ut, så vent å se ;)
Ha en herlig søndag….

Lyslykter av papir

 Har kjøpt meg lyslykter på panduro, superfine! Disse kan man male eller dekorere, men jeg syntes de er finest hvite :)

Er ikke disse delikate da vet ikke jeg :) Kommer i pakning på 10, så det skal nok holde. De er laget av spesialbehandlet papir som gjør at de ikke tar fyr.
Ha en skjønn dag!

Ny lampe i hus

Har suglet på denne herlige industrilampen en stund. Hun i butikken sa at dette var de siste lampene mest sannsynlig, og at de ikke fikk tak i flere fra leverandør, heldige meg! :) Hadde flaks der! Har foreløpig hengt opp 1 men har kjøpt meg 2 stk :)

Har også hengt opp et nytt bilde, av New York :)

Nytt pallebord

Har laget et nytt pallebord. Hadde 2 paller oppå hverandre sist, men denne gangen har jeg laget kun 1 pall. Syntes det ble litt lettere :)

Har også lakket toppen da det blir lettere å tørke støv :) Beisen heter varde og den er jeg superfornøyd med.