Gamle eplekasser = tvbenk

Gjorde et kupp her om dagen. 25 kr pr eplekasse!!!!!! Husker jeg kjøpte en eplekasse i butikk til hele 350 kr! Var en gammel låve som skulle rives, og det stod eplekasser fra gulv til tak så langt øyet kunne se. Kunne sikkert kjøpt meg flere siden de var så billig, men hadde sikkert blitt lagret et sted da uten å brukes.
Skrudde på noen hjul og vips en ny tvbenk!

Den andre svarte tvbenken vi hadde før så man støvet med en gang. Nå ser man ikke det så godt samt det ble litt lysere i denne delen også.
Sees! :)
+

De modnes med årene….

Så sant som overskriften sier, de blir også bare bedre og bedre med årene. Er så heldig nå! Har fått kjøpt meg dette flotte skapet. Har vært så sterilt i sofakroken lenge nå, så vi manglet noe som kunne «myke» den opp litt, og det gjør definitivt dette flotte skapet!

Føler stuen vår blir bare mer og mer komplett. Det tar tid å vite hvordan du vil ha det. 
Ha en strålende dag….

Nytt pallebord

Har laget et nytt pallebord. Hadde 2 paller oppå hverandre sist, men denne gangen har jeg laget kun 1 pall. Syntes det ble litt lettere :)

Har også lakket toppen da det blir lettere å tørke støv :) Beisen heter varde og den er jeg superfornøyd med.

En dyrbar skatt….

Er helt forelsket i skapet mitt som jeg kjøpte i en lokal blomsterbutikk for ikke så lenge siden. De som jobbet i butikken syntes det var litt trist at jeg skulle kjøpe det, for det var det fineste skapet i butikken! Ja, derfor måtte jeg jo bare ha det :)

Ha en fortsatt så fin søndag!
Klem