Endelig

Er kjøkkenveggen ferdig! Vi har malt med kalkmaling bak glassplaten, og det var ingen enkel jobb skal jeg si dere. Det tok en hel dag bare å få av glassplatene som vi har rundt under kjøkkenskapene og bak viften! Vi måtte lage verktøy for å trekke ut platene, men det gikk tilslutt :) Og fikk også hengt opp nud lampene! 

Noen småting gjenstår, men nå har vi holdt på med dette prosjektet lenge nok. Vi måtte demontere hele viften blant annet, så det har tatt sin tid.
Ha en fortsatt fin kveld dere!
Klem Lene :)
+

Litt nytt i kjøkkenhyllen

Endelig kom koppene fra Tine K :) Ikke lett å få tak i de. Og sammen med de nydelige søte små flaskene som jeg kjøpte da vi var i Bergen, ble bare prikken over i`en :)

Har vært en fantastisk dag idag! Håper det blir flere slike dager.
Ha en strålende kveld alle sammen!
Klem Lene

Hylle på kjøkkenet

Har letet etter en hylle på kjøkkenet en god stund nå og endelig fant jeg den! Ville ha en hylle som ikke alle andre har. Hyllen er fra bolina, og jeg er så fornøyd! Siden vi har bare overskap på kjøkkenet, synest jeg det var herlig å få stilt ut noe der også.

Noen kjærlighet på pinne må man jo bare ha i kjøkkenhyllen :)

Og telysholder med hodeskalle på, LOVE!

Tusen takk for alle hyggelige kommentarere dere legger igjen! 
Trekning snart på giveaway! :)
Fortsatt fin søndag.
Klem Lene

L:A BRUKET

Elsker duften av de nye såpene jeg har kjøpt. Det er økologiske oljer i de som er bra for hendene. Lukter helt nydelige! Flotte er de også, nesten litt som gamle apotekerflasker. Anbefales!

Ble både oppvasksåpe og såpe for hender.

Ellers nyter jeg tilværelsen hjemme igjen, men man blir ikke arbeidsledig av den grunn :)
Nyt dagen!
Klem Lene

Ny kjøkkenvegg

Måtte gjøre noen med kjøkkenveggen, for jeg har aldri vært helt fornøyd med den. Da var det bare å finne fram tapen og begynne og tape! En svart rammelist skrudde jeg også opp, så nå kan jeg stille ut noen av kokebøkene mine :)

Laget et hjerte av stål- og grovtråd. 

 Laget også et svart hjerte av svarte perler :)
Ble fornøyd med resultatet :)
Ønsker dere alle sammen er herlig dag! Solen skinner idag og det er deilig!
Klemmer fra Lene

Kjøkkenet vårt….

Skulle gjort om litt på kjøkkenet, blant annet ny benkeplate. Kunne tenkt meg en som var litt lysere. Men det får være slik en liten stund til iallefall.

Holder på å lage meg en tavlevegg ved kjøkkenet, derfor er den veggen litt halv ferdig :) Så se bort fra den :)
Ha en flott dag!

Lukter godt på kjøkkenet….

Denne sprayen fra Maison Belle lukter bare så godt! Det blir nesten morsomt å gjøre rent :) Lukter frisk og ikke sterkt som de fleste andre kjøkkenspray gjør. Kommer aldri til å gå tilbake til de andre merkene! Designet er heller ikke noe å klage på.

Nå er det til sverige å handle!

Sees! :)
Klem