Måtte fange lyset….

Mange synest ikke bildene blir så fine når solen skinner, at det fort kan bli for mye lys. Men jeg synest stuen får en egen gnist :) 2 nye bilder fra Living har fått plass på rammelistene. 

Elsker den gamle benken fra bolina….

Og vår elskede lille chihuahua, lille Quatro som blir 7 år på lørdag!!! Skjønner ikke hvor tiden har blitt av!
For et nydelig vær det har vært idag! Sommeren har kommet tilbake! Nå får vi håpe den blir litt, men ser dårlig ut mot helgen….
Ha en fin kveld dere!
Klem Lene
+

I´m back….

Har ikke vært mye blogging i det siste. Vi har vært i Bergen en tur og besøkt familien, superkoselig! Og der var jeg selvsagt innom noen interiørbutikker. Kjøpte meg en nydelig liten telysholder fra Bloomingville. Og litt ugress i en glassvase, ikke mer som skal til. For noen fine ugress! Ikke vet jeg hva det er, men de passet perfekt i vasen :)

Holder fortsatt på med kjøkkenet som ikke ble helt ferdig før vi reiste. Bilder kommer om en stund :)
Ha en fin nye uke alle kjære lesere!
Klemmer fra Lene

"betongvegg"

Endelig er veggen ferdig! Først kjøpte jeg uheldigvis feil farge fra Pure & Orginal, thunder sky. Den ble alt for mørk og var blålig i fargen. Jeg spurte jo i butikken om den ble betongfarge, og de sa ja. Jaja. Men da prøvde jeg heller å dra til den fantastiske butikken Zanz! Hadde aldri vært der og ble møtt med service med en gang jeg kom inn. De hadde også en vegg malt i fargen jeg var ute etter. Så da ble det en vegg med fargen potato skin. Nydelig farge vil jeg si :)

Noen familiebilder skal henge i de ledige rammene, så er veggen helt komplett.

Kjøpte også en nydelig flettet potte/kurv. 
Ønsker dere alle sammen en nydelig helg! Skal jo bli kanonvær! Herlig!:)
Klemmer fra Lene

Nytt sofabord

Var lei pallebordet vi hadde så det står nå i 2 etg. Alt ramlet jo mellom sprekkene og det var alt for kort også. Nytt bord fra home & cottage som er 170 cm langt, perfekt rett og slett! Sofaen vår er ganske lang, så dette var mye bedre.

Nå skal forhåpentlig gulvene slipes også snart, jippi! Da blir det endelig lyse gulv her. Helt grusomt det eikegulvet vi har nå. 
Ha en fin dag i solen! Nå er det trening som står for tur.
Klem Lene

Ny vegg

Vi hadde jo en stor vegg med tavlemaling, men etter nesten 1 år så ble jeg aldri helt vant til den. Synest den dominerte så mye når ikke stuen er så stor. Så da helsparklet jeg den istedenfor siden vi hadde sparkelbøtten inne da vi har holdt på med andre prosjekter. Man kan ikke se det så godt på bilde, men synest stuen ble mye mye større med en gang. Skapet som stod i 2 etg flyttet istedenfor ned, og det gjorde seg bra her også :)

Og dere kan også skimte det nye flotte sofabordet?? Det får bli et annet innlegg.

Ellers går det i ett om dagene med jobb og unger. Puh!

Ha en super dag!

Klem Lene

Vår i stuen

Lengter etter våren og det er ikke lenge til nå. Friske nydelige tulipaner som jeg fikk av min søster, vakre! :) Likte så godt fargen på dem.

Ble noen tulipaner i små barneglass også :)

Den lille kinakrakken kan brukes til så mangt :)
Ha en nydelig dag!
Klem Lene

Litt større stue

Endelig har vi fått bygget ut stuen oppe i 2 etg! Det var en liten åpning mellom stuen i hoved etg og stue i 2 etg. Det var jo rene fellen for barn også, i og med sofaen stod inntil gelenderet. Så nå har vi fått mye større og ikke minst sikrere stue :) Kan trekke sofaen helt inntil vinduet noe vi ikke kunne før.

Er ennå ikke helt ferdig med gulvet under sofaen, men bilder må jeg ta likevel :)

Ha en super dag alle sammen og takk for alle koselige kommentarer dere legger igjen!
Klem Lene

Sofakroken

Med nytt putetrekk blir kosekroken komplett! :) Og selvsagt den søte krakken igjen, digger den!

Slenger meg på utfordringen til Potrinas, sjekk ut her.

Ønsker dere en fin ny uke!
Klem Lene

Ny hylle

Endelig er hyllen kommet på plass! Har tatt litt tid pga den hyllen jeg egentlig skulle ha var ikke mulig å få tak i. Men så fant jeg en annen på ikea som jeg likte godt. Passet perfekt bak spisebordet. En vegg jeg ikke har vært helt fornøyd med.

Og er man lei, så bytter man bare ut tingene, perfekt!
Er heldigvis på bedringens vei! Kjenner energien kommer sakte men sikkert.
Ha en super dag alle sammen!
Klem :)

De modnes med årene….

Så sant som overskriften sier, de blir også bare bedre og bedre med årene. Er så heldig nå! Har fått kjøpt meg dette flotte skapet. Har vært så sterilt i sofakroken lenge nå, så vi manglet noe som kunne «myke» den opp litt, og det gjør definitivt dette flotte skapet!

Føler stuen vår blir bare mer og mer komplett. Det tar tid å vite hvordan du vil ha det. 
Ha en strålende dag….