Bloggtreff hos Hviit

Tusen tusen takk for et fantastisk treff dere! Og stor takk til Linda, Nina og Cecilie som stod for hele treffet! Jeg storkoste meg, og tiden gikk ifra meg. Fikk dessverre ikke hilst på alle sammen, og skulle gjerne snakket med flere av dere. Kunne kjøpt hele butikken hos Hviit, masse fint! Noe ble jo med meg hjem. Blir et innlegg om det snart :) Fikk ikke tatt så mye bilder. Lampelys er ikke min sterkeste side.

For noen fantastiske bloggdamer! Latteren stod til taket og lydnivået høyt, herlig! :) Og for noen godteposer! Herlighet! Helt overveldet jeg! Mer om det kommer også litt senere :)
Ha en fin fin fredag!
Klem Lene
+

9 Kommentarer

 1. says:

  4. november 2011 at 18:33

  Takk for i går! Det var utrolig koselig og gøy! Og tusen takk for at jeg og panelovnen fikk sitte på:) Veldig snilt! Det var så koselig å bli kjent med deg. Ha en herlig helg! Klem fra Bente

 2. says:

  4. november 2011 at 19:29

  Høres ut som et koselig bloggtreff:) Er ofte innom nettbutikken til hviit, se har utrolig mye fint! Så lurt og lettvint med den julepynten av papir, dekorativt.

  Ha ei fin helg!

 3. says:

  4. november 2011 at 19:38

  Det var superkoselig å treffe deg «live» frøken!! Kvelden var bare så alt for kort:-) Ha en deilig fredagskveld og en fin helg, klem fra Karlotte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *