Få orden….

Jeg må ærlig talt innrømme at jeg ikke har vært flinkest med å sortere søppel. Det som tar mest plass er papir/ papp osv. Har skaffet meg et søppelspann fra Ikea som både ser bra ut men beste av alt, veldig praktisk! Ser allerede tydelig forskjell på mengde søppel vi kaster. 

Ha en herlig mandag dere!
Klem Lene :)
+

5 Kommentarer

 1. says:

  5. september 2011 at 16:05

  Hei Lene! Søppelmengde er alltid en utfordring. Fint spann;-) Tusen hjertelig takk for de fine kommentarene du legger igjen hos meg, det synes jeg rett og slett er kjempekoselig:-)

  Ønsker deg en super uke!!

  Klem fra Karlotte

 2. says:

  5. september 2011 at 19:24

  Så flink du er! Får litt dårlig samvittighet når det gjelder det søppelet til tider, må ærlig innrømme at jeg ikke har tatt meg tid til noe sortering. Flott søppelbøtte :)

 3. says:

  6. september 2011 at 20:31

  Vi har gjort det samme på kjøkkenet vårt, kan jo bli helt koko av alle posene som skal til for å holde sorteringa i orden.. he he…
  Riktig lekkert på kjøkkenet ditt!
  Klem
  Lise

 4. says:

  6. september 2011 at 22:52

  greit med sortering… men er ikke alltid like flink… papp og papir kaster jeg aldri i bosset lengre, og glass og metall er jeg også god på… men det var den plasten!…

  takk for fine og koselige kommentarer inne hos meg!
  klem ellemell

 5. says:

  7. september 2011 at 22:31

  Kjempekjekt med sortering! Jeg må ærlig innrømme at jeg er litt dårlig på å sortere ut det lille vi har av matavfall. Men, for å gjøre godt for det, så er jeg sabla flink (om jeg så kan si) til å sortere ut plast. Skyller kjøttdeigpakkene osv og er skikkelig konsekvent, og guuu’ hvor det merkes. Kjempekjekt! Også føler man seg jo nokså pliktoppfyllende da : ))

  Kjempefin dunk!

  Klem fra Silje.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *