Bilde ned, bildelist opp

Nå har jeg vært lei bilde vi hadde over sofaen. Ble så mørkt og dominerende. Får heller finne en annen plass til det. Så lenge kan det få lov til å stå i boden :) Syntes det ble så mye lysere og større i kroken med en gang, for en forandring! Blir nok mer og bedre «pynt» etterhvert, men dette var det jeg hadde for hånden foreløpig.

Nå skal jeg kose meg med en aldri så liten sen lunch.
Snakkes! :)
+

3 Kommentarer

 1. says:

  25. august 2011 at 17:49

  Bildelister er genialt, er jo så lett og bytte ut det man blir lei! Har sett litt på bloggen din nå – fin blogg og et nydelig hjem har du!
  Legger meg til hos deg jeg.
  Ha en fin kveld!
  Klem Ellen

 2. says:

  26. august 2011 at 10:32

  Så kul soffakroken din ble! Er den lille klipslampen på trekassen fra house doctor? Veldig fin. Så tøft det ble med lys i barnematglass også. Sånne har jo jeg en del av også. Har du støpt lys i den da?

  Ble noen spørsmål her nå men ble så inspirert av å se på de kreative sprellene dine!

  God helg til deg og dine, klem fra Karlotte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *