Gamle eplekasser = tvbenk

Gjorde et kupp her om dagen. 25 kr pr eplekasse!!!!!! Husker jeg kjøpte en eplekasse i butikk til hele 350 kr! Var en gammel låve som skulle rives, og det stod eplekasser fra gulv til tak så langt øyet kunne se. Kunne sikkert kjøpt meg flere siden de var så billig, men hadde sikkert blitt lagret et sted da uten å brukes.
Skrudde på noen hjul og vips en ny tvbenk!

Den andre svarte tvbenken vi hadde før så man støvet med en gang. Nå ser man ikke det så godt samt det ble litt lysere i denne delen også.
Sees! :)
+

14 Kommentarer

 1. says:

  16. august 2011 at 13:42

  For et kupp!!! Jeg hadde først fått veldig høy puls tror jeg også hadde jeg tenkt: hvor kan jeg få tak i en lastebil…;-)
  Ble kjempekule som tvbank da:-)
  Jeg liker veldig godt å bruke gamle eplekasser til ting selv og har bl.a. en bok reol og sko plass i form av det.

  Takk for koselig kommentar på bloggen min foresten!

  Klem fra Karlotte

 2. says:

  17. august 2011 at 08:11

  Hahahaha, jeg lo høyt da jeg leste kommentaren din! Tro meg, jeg kommer aldri til å glemme «han andre». Så fint dere har det hjemme. Gjennomført til fingerspissene. Kan jeg få spørre hvor dere har kjøpt lampene over spisebordet?

 3. says:

  17. august 2011 at 11:39

  Hehehe, nei, navnet «han andre» kommer aldri til å bli glemt. Han fikk bare det navnet han stakkars :) Takk for det! Lampene er kjøpt på Palma i Sandvika, men jeg vet de har de på Zanz i lillestrøm også. Er veldig fornøyd med dem :)

 4. says:

  2. oktober 2011 at 22:47

  Kjempe tøft! Eg kjøpte ein gammal eplekasse på Ica, betalte 300 for den ja… Spørs om eg hadde fått mannen med på å laga TV benk av slike da, må visa han dette innlegget, for det var heilt kanon.

  Fabelaktig flott blogg du har, altså!

  Eli :)

 5. says:

  25. mai 2013 at 15:44

  Så utrolig stilig :-D Vet dette er et gammelt innlegg, men vet du hvor jeg kan få tak i billige eplekasser nå? :)

  Er forresten veldig glad for at jeg googlet «eplekasser» og kom over bloggen din! Her er iallefall en ny følger :-D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *