De modnes med årene….

Så sant som overskriften sier, de blir også bare bedre og bedre med årene. Er så heldig nå! Har fått kjøpt meg dette flotte skapet. Har vært så sterilt i sofakroken lenge nå, så vi manglet noe som kunne «myke» den opp litt, og det gjør definitivt dette flotte skapet!

Føler stuen vår blir bare mer og mer komplett. Det tar tid å vite hvordan du vil ha det. 
Ha en strålende dag….
+

5 Kommentarer

  1. says:

    9. august 2011 at 18:52

    Etter å ha lest profilen din, fikk jeg lyst til å sende deg en mail, men fant ingen mailadresse…? Må bare fortelle at jeg også er dekoratør i mammapermisjon med tvillinger. Hvilket sammentreff! Fant ut at det var litt for mange likheter til at jeg kunne la være å kontakte deg. Hadde vært gøy å mailet til deg…..Ha en herlig dag! Mvh Bente

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *