Snart klart for visning!

Puh, bloggen blir definitivt nedprioritert for tiden. Har ikke tid eller overskudd merker jeg. Om dere vil følge med meg så er jeg på Instagram som «Sommerjenten». Nå har vi stått på hodet her hjemme idag for fotografen kom. Rimelig sliten kan man trygt si :) Og attpåtil er det planlegging av husbyggingen vår, som tar litt mer tid enn vi trodde. Vi har nok å sette fingrene i. Tok noen bilder idag, og for et herlig vær vi fikk! :)

Ha en fortsatt flott uke alle sammen!
Klemmer
+

12 Kommentarer

 1. says:

  7. mars 2013 at 06:20

  Så herlige bilder,du har det så fint og må bare få ønske lykke til med visning og salg og husbygging!det er travelt når ein holder på med slike ting men godt når det begynner å flaske seg til med forskjelligt:)
  Så herlige uteplass,den var rålekker med dei stolane:)

  Fine dag til skjønne deg!
  God klem fra Lillian

 2. says:

  7. mars 2013 at 17:45

  Og bildene ble knallfine! Jeg har laget prospektet deres i dag. Håper dere blir fornøyde og at salget går så det ryker. Dere har jo valgt en av de beste meglerene i landet, så det går sikkert helt fint… :)

  Klem Anine

 3. Anonymous says:

  9. mars 2013 at 07:42

  Hvor har du kjøpt det rutete sengetøyet?
  Det likte jeg… Kjemprfin blogg!!

  Klem Linda

 4. says:

  12. mars 2013 at 11:04

  Så spennende med husbygging og salg! :-)

  Ville bare ønske dere lykke til! :-)

  Du får si i fra når det nye huset står ferdig. Kanskje vi kan få til en artikkel her også.

  Var veldig hyggelig å være hos dere sist.

  Klem Franciska :-)

 5. says:

  15. mars 2013 at 14:53

  Måtte bare skrive en liten kommentar til her. Vi har nemlig hatt fotograf på besøk i dag og ligger rett ut på sofaen ;-) Kjenner følelsen av null overskudd. Godt det er fredag :) God helg til deg. Klem fra Monica.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *