Juletrær i papir

Endelig et blogginnlegg fra meg! :) Her går det ganske i ett om dagene, og døgnet skulle virkelig hatt flere timer. Har vært en del sykdom blant guttene, så da får jeg tid til litt blogging :) Har kjøpt de fineste juletrærene hos Bolina selvklart! Gleder meg til å begynne å pynte nå, men litt for tidlig ennå. I fjor begynte jeg jo allerede i oktober, men nå har det gått så fort.

Det er ihvertfall hyggelig å se at så mange titter innom bloggen min hver dag.
Ha en fortsatt fin uke alle kjære lesere!
Klemmer fra Lene
+

14 Kommentarer

 1. says:

  6. november 2012 at 16:03

  Så fine juletrær i papir :) Ønsker meg!
  Gleder meg til å følge med fremover mot jul! Det er alltid så koselig her inne da :)
  Ha en fin kveld!

  Klem

 2. says:

  6. november 2012 at 20:29

  Hei hei! De var jo superfine:) de har jeg også lyst på..
  Håper guttene holder seg friske lenge nå slik at du kan få tid til å kose deg med pynting av hus til jul! Jeg kjenner at jeg gleder meg masse i år siden jeg kan nyte pynten og kosen hver dag hjemme:)

  Klem Eli Anna

 3. says:

  6. november 2012 at 21:37

  Åja, elsker papirpynt!
  Ambisjonsnivået på hjemmelaget pynt
  er desverre høyere enn tålmodigheten,
  må nok kjøpe jeg óg ;-)

  Håper alt står bra til med de små nå,
  KLEM

 4. says:

  6. november 2012 at 23:26

  Åååå, disse var herlige!!
  Godt med innlegg igjen, du er savnet vet du ♥ Vet du er julejente, så da er det håp om fiiine og mange innlegg fremover da, hihi:)

  Ha en fin kveld!

 5. says:

  7. november 2012 at 16:44

  VIL HA! Nydelig fine.. Jeg må jo bare si at da jeg så disse bildene så jeg med ett opp på hyllen min og tenkte «perfekt»! De hadde vært midt i blinken!! Men må prøve spare litt da, om det er mulig.. :)

  Fin fin dag videre til deg
  Klemmer og smil fra meg

 6. says:

  8. november 2012 at 23:20

  Jaaa, de er så fine de trærne….men, jeg så deg ikke når du var innom…var det kanskje på mandag? Da var jeg nemlig ikke på jobb…Skjønner at et blir liten tid til blogging..sånn er det her også. Men, håper vi ses snart. Svarer deg på meldingen i morgen, rakk ikke i dag…:) Klem Bente

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *