Sommerjenten i room123

JA, jeg er her! Har blitt litt lite blogging i det siste, grunnen er liten tid. Her er det full jobb og oppstart i barnehagen. I tillegg har jeg noen stylingoppdrag, så jeg blir ikke arbeidsledig med det første :) Var veldig stas å se meg selv i interiørmagasinet rom123 idag! :) Var et hyggelig besøk her i våres av Ann Helen fra nib, superkoselig dame! :)
Jeg kommer sterkere tilbake, men akkurat nå er det litt for mye som skjer.
Veldig koselig å se at det fortsatt er noen som titter innom bloggen min selv med lite blogging :)
Ha en fin dag kjære lesere!
Klemmer fra Lene
+

12 Kommentarer

 1. says:

  29. august 2012 at 19:01

  Så gøy! Gratulerer : )
  Skjønner at det bladet må kjøpes inn óg,
  tihi – har en bunke liggende på stuebordet
  som jeg bare ikke har kommet meg igjennom enda ; )

  Tusen takk for koselig kommentar : )
  Du er ikke på instagram du da frøken?

  God klem
  Elisabeth

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *