Kontoret

Nå var det en stund siden jeg har blogget, men dere kan følge meg på instagram hvor jeg er litt mer aktiv. Huset vårt er langt ifra ferdig, og vi var ganske lei rett før jul. Vi har hatt en liten pause, men nå begynner det å krible igjen etter å få rom ferdige. Kontoret mitt er helt på toppen i 3 etg.

DSC04137

DSC04139

DSC04140

Digger den nye lampen min hvor jeg kan ha orden i sakene. Designet er bare så lekkert! Understellet er i betong.

DSC04144

DSC04147

Her oppe skal jeg ha en sofa men det blir et tv fritt rom. Gulvet er dessverre bare grunnet ett strøk og vi har 3 lag igjen! Jaja, vi får se når vi får tid til det. Ikke bare bare å male gulv da alt må flyttes på.

DSC04149

Til høyre er det en terrassedør hvor man kan sitte å få litt kveldssol.  Men rekkverket er ikke på plass ennå så døren er ikke i bruk.

DSC04151

DSC04155

Ønsker dere alle sammen en fin ny uke!

+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *