Bloggen min 1 år!

Tenke seg til at jeg allerede har blogget i et helt år! Synest det har gått så fort. Begynte å blogge som mange andre i min mammapermisjon. Interessen for interiør har jo alltid vært der, og jeg er jo utdannet dekoratør som jeg dessverre ikke har fått jobbet med annet enn her hjemme :) Så derfor måtte jeg få ut min kreativitet ved å blogge :) Og ikke minst har jeg fått så mange fine følgere, så kos! :)

Kjøpte meg en ny neglelakk fra deborah lippmann, og den er det til og med ekte gull i! Er veldig glad i gull for tiden, så denne måtte jeg bare ha.

Nå om dagen så går mesteparten av tiden min på planlegging av nytt hus. Vi er kommet veldig godt igang og det har til og med vært befaring på tomten. Så nå er det ikke lenge til vi får en skisse av huset fra arkitekten vår :)
Ønsker dere alle sammen en strålende søndag!
Klem Lene
+

22 Kommentarer

 1. says:

  10. juni 2012 at 13:45

  Gratulerer med 1 års dagen :) Spennende tid dere har foran dere med planlegging og husbygging.

  Ønsker deg en fin søndag
  klem Jane

 2. says:

  10. juni 2012 at 14:50

  Gratulerer med ett års dagen :-)
  Du har en kjempe fin blogg og jeg er fast følger !
  Den hode skalle puten – hvor har du fått tak i? Digger den.
  Ha en fin søndag og lykke til med husbygging :-)
  Klem

 3. says:

  10. juni 2012 at 15:00

  Gratulerer med både bloggen og tomten!! Kommer nok til å følge med på hva som sjer her inne :) Håper at vi får følge godt med i husbyggingen !

 4. says:

  10. juni 2012 at 15:50

  Åhhhh nå har jeg kosa meg her hos deg!!!! Grattis med drømmejobb!!!! Wow! Det kunne jeg virkelig tenkt meg å gjort selv!

  Ikke minst grattis med drømmetomten! Gleder meg til å følge deg i prosessen!

  Klem klem

 5. says:

  10. juni 2012 at 21:37

  Gratulerer med 1års dagen! Tiden går fort når man har det gøy;) Flotte bilder-av en lekker sofakrok!

  Og neglelakk med gull….den hørtes spennende ut.
  En sånn vil jeg å ha;)

  God søndagskveld til deg:)

 6. says:

  10. juni 2012 at 21:43

  Bloggen din er fantastisk, Lene! Du har virkelig lykkes! Deilig å få brukt sin kreativitet, når man har et sånt talent….Gleder meg til vi ses snart, og WOW at dere allerede har kommet så godt i gang med husplanleggingen…! Her skjer det ting…gleder meg til å høre mer..Klem Bente

 7. says:

  10. juni 2012 at 22:30

  Gratulerer med ettåringen, og hustomt! Så spennende! Tusen-tusen takk for all inspirasjon du har gitt meg! Og tusen-tusen-tusen takk for alle fine kommentarar inne hos meg! Du gjer meg glad inn til hjertet og tilbake :)

  god klem frå Elin :)

 8. says:

  10. juni 2012 at 22:33

  Gratulerer Lene!
  At du har mange følgere er jo
  ikke rart i det hele tatt, det er så koselig
  å kikke innom deg : ) Takk for at du deler
  kreativiteten din med oss!

  Så spennende det blir med huset,
  lykke til med planleggingen : )

  Klem klem

 9. says:

  11. juni 2012 at 06:27

  Hei Lene, gratulerer så mye med dine fine blogg. Vi deler begge samme stil av farger og rustikke elementer;) Fin ukestart til deg!

 10. says:

  14. juni 2012 at 21:24

  Gratulerer så masse med 1 år gammel blogg:) Liker den kjempe godt, spesielt bildene du tar.

  Og gratulerer med kjøp av tomt!
  Det kommer nok til å bli kjempe spennende, gler meg til å følge husbygginga.

  Ønsker deg ein super kveld:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *