Alexander Sprekenhus

Jeg har vært så heldig å få prøve ut produkter fra Alexander Sprekenhus og de er helt fantastisk! Designet og ikke minst lukten og velvære man føler etterpå. Ved første øyekast var det jo selvsagt designet som slo meg, ikke så rart. Men innholdet var enda bedre! Alexander Sprekenhus ble etablert i Oslo i 2010. De har alt fra hudpleie, hårpleie, body care, dufter og hair treatment.

DSC04821

DSC04797

Jeg har testet både håndsåpen og håndkremen og begge er like gode. Håndkremen trekker inn i huden og etterlater seg en frisk lukt, anbefales!

DSC04791

DSC04803

Hair styling elixir light er jeg blitt helt avhengig av nå. Jeg har stripet håret mitt så mye og det er ganske tørt og slitt, så jeg var veldig spent på dette produktet. Jeg har påført dette i lengdene i håndkletørt hår, og håret føles så mykt etterpå. Det gir heller ikke tyngde på håret, så håret føles lett.

DSC04858

Hårproduktene er også veldig gode og særlig Hydrating mask da håret mitt trenger mye næring. Det er en hårkur, noe alle burde bruke.

DSC04830

Så om julegavene ikke er kjøpt inn ennå kan jeg trygt anbefale disse produktene!

Ha en super uke alle sammen!

Klemmer fra Lene

Annonsen er sponset av Alexander Sprekenhus

+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *