Horn med ost og skinke

Endelig hjemme igjen. Borte bra men hjemme best. Påskeferien ble ikke akkurat som planlagt. Begge guttene begynte å spy, så det har vært en runde med omgangssyken her. Men heldigvis så har ikke jeg og samboer blitt syke! Stakkars guttene, så da måtte jeg lage noe godt til de idag :)

Håper dere alle sammen har hatt en fin påske! :)
Klemmer fra Lene 
+

22 Kommentarer

 1. says:

  9. april 2012 at 18:35

  Det så deilig ut – smakte helt sikkert etter sykedager! Vi har også vært syke hele påsken, men nå er vi heldigvis på beina igjen!
  Ha en fin uke!
  Klem

 2. says:

  9. april 2012 at 19:18

  Så delikate og fine bilder!

  Kjedelig med sykdom i påsken, håper dere
  har kost dere alikevel.
  Vi har hatt bypåske, og ikke gjort så mye -
  bare hatt veldig mye koselig besøk : )

  Fin ny uke til deg,
  klem klem

 3. says:

  9. april 2012 at 19:58

  Lene, du tar bare SÅ fine, lekre bilder! De koppene dine er også så fine, hvor er de kjøpt? Helt nydelige! Og horn…nam nam! Jeg får ikke til å bake horn….ble helt rare når jeg prøvde sist…gleder meg til vi ses. Hvilken dag passer denne uka? Klem

 4. says:

  9. april 2012 at 23:13

  Hei Lene :)
  Så nydelige bilder du deler meg oss, herlig og fristende innlegg :)) Kjedelig at barna ble syke da i påsken, men jeg ser at du steller godt med dem ღ Ønsker deg en fin uke som kommer. Klem fra Mette

 5. says:

  10. april 2012 at 11:52

  Lekre bilder, og nå ble jeg skikkelig fysen også ;) Hehe.
  Stakkars gutta dine som fikk sjau. Godt når mamma steller litt ekstra med dem da :)
  Ha en flott dag
  klem Jane

 6. says:

  10. april 2012 at 20:44

  nam nam, dette såg godt ut:)
  Vakre bilder som alltid!

  Eg har hatt ein super påske, avslapping og fått gjort masse på ein og samme tid:)
  Ha ein strålande tirsdagskveld, helsing Marianne:)

 7. says:

  12. april 2012 at 11:27

  Hei! De så jammen gode ut :) Elsker fylte horn!
  Kom plutselig over bloggen din og legger meg til som følger (nr.215) :) Ta gjerne turen innom meg også hvis du vil, har bl.a en kjempefin give away gående med trekning i morgen – koselig hvis du vil delta ;)
  Gleder meg til å følge deg videre…
  Ha en strålende torsdag!
  klem
  Camilla

 8. says:

  13. april 2012 at 15:04

  Så nydelige bilder, hornene så utrolig gode ut :D

  Nok en gang må jeg si at du har ett fantastisk fint hjem! Det er så gjennomført og sjarmerende. Treffer meg midt i blinken alt sammen ;)

 9. says:

  13. april 2012 at 16:10

  Nydelige bilder, Lene! Kjedelig med gutta dine da. Heldige som har en mamma som deg. Dette må ha gjort at smilet kom tilbake, tenker jeg. :o)

  Ønsker deg en glad helg!


  AW

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *