Sommerjenten i BoligPluss

Ja, da kan jeg endelig rope ut at Sommerjenten`s Interiørhule kommer i Boligpluss! :) Skjønne Franciskas spurte om hun kunne lage en artikkel hos oss, og det takket vi selvsagt ja til. Du kan besøke henne på den flotte bloggen hennes HER. Vet ennå ikke hvilken utgave det blir men det skal jeg gi beskjed til dere når jeg vet. Blir rart å se hjemmet på trykk, og det har jo skjedd noen forandringer siden sist, men sånn er jo det bare :)
Under ser dere det grønne skapet som har fått seg et strøk med kalkmaling. Fargen thunder sky så helt annerledes ut på treverk enn på gips, og ikke minst lysere. Herlig å få det i en annen farge, for den grønne fargen som var helt nydelig, passet liksom ikke helt inn her.
Ellers har jeg etablert mitt eget lille selskap, mer enn det sier jeg ikke ennå :)

+

8 Kommentarer

 1. says:

  25. mars 2012 at 06:25

  Oii så spennende! Det er nok kjempe spesiellt å se sitt hjem på trykk! Gleder meg med deg:) Og eget lite selskap? Enda mer spennende! hehe må si denne jenta har mange jern i ilden:) Ha en nydelig søndag! Klem fra Veronica

 2. says:

  25. mars 2012 at 07:16

  Så gøy! Og spennende. Du får gi oss et vink når den er på trykk:-) Er i allefall sikker på at det blir en superfin reportasje!

  Og betongveggen ble knallfin!

  Ønsker deg en herlig søndag!

 3. says:

  25. mars 2012 at 12:05

  Så GØY!!
  Gleder meg til og se – tipper det blir bra!! Med et så fint hjem og en så dyktig fotograf må det jo bare det ♥

  Spennende med selskapet og:)

  Ha en finfin søndag:)

 4. says:

  26. mars 2012 at 16:45

  Så spenende Lene! Gleder meg til å se det – og spenende med planene dine ellers også!! Man blir ikke arbeidsledig så lenge man har barn og mann har jeg inntrykk av. Her hadde jeg arbeidsdagen lainet opp helt til Lokfører`n plutselig måtte ta en overtidsvakt som varer et døgn- dvs jeg måtte plutselig ordne alt her- Mannfolk altså!! ;-) Jeg skal regne nye priser og legge inn på 750 varer i nettbutikken før påske- sukk og stønn!! Tenker det blir deilig med en tur til Tr lag etter det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *