Vakreste koppen

Idag koser jeg meg med tebrød og te i den fineste koppen jeg noen gang har sett! Har siklet på den i flere mnd, og igår måtte jeg bare ha den :) Har dere sett noe så vakkert! Bulkete og ujevn men helt perfekt i mine øyne. Måtte ha 2 stk av den og den er jo superfin til å mixse med andre kopper.

Skal love deg at teen smakte mye bedre i denne koppen! :)
Tusen takk for alle koselige kommentarer dere legger igjen! Setter pris på hver eneste en! Og ser at jeg har rundet 200 følgere nå!!! Stas :) 
Her går det i ett så ikke like flink med å kommentere rundt omkring, men skal bli flinkere :)
Ha en super helg alle sammen!
Klem Lene
+

12 Kommentarer

 1. says:

  7. mars 2012 at 08:02

  Heisann!
  Så fin blogg du har :)
  Har kikket litt rundt, synes det er en stilig miks av nytt og gammelt!
  La meg til som følger.
  Ha en fin fin dag!
  Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *