Ny stor corokia

Får aldri nok av denne fantastiske flotte planten. Og idag fant jeg den i en ganske stor størrelse. En liten ruststake ble også med meg hjem :)

Ellers er det som sagt litt småprosjekter her. Har fjernet hele tavleveggen i stuen da jeg synest den trakk for mye oppmerksomhet. Bilder kommer etterhvert.
Ønsker dere alle sammen en nydelig helg! For et vær! :)
Klem Lene
+

15 Kommentarer

 1. says:

  25. februar 2012 at 17:52

  Kjempefine bilder! :) Corokiaen min trives veldig godt, og ser meir levande ut no, enn når eg tok den heim frå butikken? Meir og større blad. Dei skal visst ha ein del vatn? Kjempesøt lysestake også. Eg beisar i sakte tempo, håper å klare nye, små byggjeprosjekt snart ;)

  fin helg vidare,
  e

 2. says:

  25. februar 2012 at 23:02

  HERLIGE bilder!!
  Digger den lille krakken, hihi:)

  Finner ikke disse plantene noe sted jeg, og begynner og bli litt lei av det kjenner jeg, de er jo bare lekre ♥ Lysestaken er knalltøff, jeg har en lignende selv, liker den kjempe!!

  Ha en fin fin kveld;)

 3. says:

  26. februar 2012 at 14:43

  Disse plantene ser så fine ut! Har ikke fått tak i noen selv, men så påvirket som jeg blir av andre interiørbloggere som viser det ene fine bildet etter det andre med disse plantene i, ja så blir det vel i hus hos meg også snart! ;)

  Elsker bildene dine, de er sååå flotte. Nydelig lys, og lekre detaljer. :)

 4. says:

  28. februar 2012 at 00:07

  Hvor er det du får tak i disse blomstene? Helt fantastisk fine! Jeg vil også ha en sånn Corokia….og rusten lysestake….helt i min smak! Fine bilder som vanlig!

 5. says:

  1. mars 2012 at 16:00

  Hei…dette var en utrolig inspirerende blogg jeg helt klart kommer oftere på besøk. Ser du har fått et nytt bord fra H&C også..husk at det er viktig å vokse det inn;o) Noe vi alltid passer på å si til kundene våre. Ha en fin ettermiddag. Klem fra Maliva

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *