Kyllingsalat

Det har vært bloggtørke på denne kanten for tiden. Har som sagt begynt i jobb igjen for noen uker, men sist lørdag klarte jeg å bli skikkelig syk, førkjølelse. Og i tillegg klarte jeg å smitte guttene. Så ingen av oss er helt pigg ennå, men formen er gradvis stigende. Føler jeg har vært en del syk siden jeg fikk dem. Tror jeg ikke får den søvnen jeg trenger, og er mer mottakelig for smitte. Men idag måtte jeg legge inn et innlegg for det! :) Lagde meg en god frokost/lunch.

Kyllingsalat med parmesan og hjemmelagde krutonger, mmmm :)
Det er veldig koselig å se at det er følgere innom bloggen min selv om jeg ikke har lagt inn et innlegg på lenge, det varmer!
Ønsker dere alle sammen en nydelig helg!
Klemmer fra Lene :)
+

14 Kommentarer

 1. says:

  27. januar 2012 at 13:59

  Takk for hyggelig kommentar inne hos meg:) Alle disse sjukdommene som herjer i våre hjem for tiden er IKKE gøy altså! Her går vi i 3 uka og føler vi burde hatt klippekort hos legen og legevakt. Foreløpig har det bare vært ungene som har vært syke og BANK i bordet for at ikke vi voksne blir smittet:) Masse god bedring til deg og dine, du har en super fin og inspirerende blogg. Trofast leser her:) God helg!

 2. says:

  27. januar 2012 at 18:31

  Mmm, det hørtes veldig godt ut:)
  Hva har du i salaten og hvordan lager du krutongene?? Jeg er så langt i fra kokk man kan komme, men er veldig glad i og spise maten, hihi:)

  Delikate bilder ♥

  Ha en fin fin fredag og helg, og GOD BEDRING ♥

 3. says:

  28. januar 2012 at 11:20

  Nydelige bilder, en fryd å hvile øynene på! :)

  Ønsker deg god bedring, ikke noe morsomt å være syk nei!
  Klem Siren :)

 4. says:

  29. januar 2012 at 12:53

  Uff, nei det er virkelig ikke let å holde seg frisk
  når man har små barn i hus. Nå har vi og holdt på her en ukes tid, og når både lillemann og jeg har feber
  ser det ut til at mannen må holde seg hjemme i morgen – for å pleie oss ; )

  ..det er ikke så mye som frister av mat akkurat nå, men
  -nam, kyllingsalat så herlig ut!

  Riktig god bedring, håper du er bedre nå : )
  God klem

 5. says:

  29. januar 2012 at 19:58

  Åååh, god bedring Lene, både til deg og guttene! Vet hvordan det er å begynne å jobbe igjen + bli syk….uff! Du får hvile deg. Håper du blir fort frisk.

 6. says:

  1. februar 2012 at 07:56

  Det så supergodt ut – selv om jeg har litt problemer med kylling om dagen, hehe.

  Tusen takk for den veldig veldig koselige hilsen inne hos meg!! Det varmer godt om hjertet!

  Sånn helt uten medisinsk bakgrunn, tror jeg faktisk kroppen har ryddet opp i noe selv, for jeg var så innmari dårlig måneden før dette skjedde. Naturen har rett og slett fikset det legene ikke klarte! :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *